Espai L'AdelitaArt

Sala de Plàstica i imatge

¡Visita la nostra exposició actual i deixa't inspirar gaudint dels nostres sabors!

- Les nostres exposicions d'arts plàstiques i fotografia -

En L'Adelita Gastrobar, estem compromesos a promoure l'art i la cultura a Tarragona. Cada mes, al costat de la nostra permanent tertúlia y xerrades, conferències, etc, organitzem exposicions d'arts plàstiques i fotografia, brindant una plataforma més a l'enorme talent artístic local. Si ets un artista i exhibir la teva obra amb nosaltres, no dubtis a posar-te en contacte.
Estem ansiosos per donar-li espai a la teva creativitat!

- Exposició Actual -

- Irina Kostina -

"Un món de fantasia i color". En aquest treball l'artista russa Irina Kostina combina colors i espais de manera abstracta, unint harmonies capaces de captivar a l'espectador a través de la seva expressió estètica, provocant la seva curiositat per tractar de comprendre allò que a primera vista no és capaç de descobrir.


En aquests quadres utilitza tintes a l'alcohol sobre paper sintètic. Es tracta d'una tècnica poc coneguda que ens ofereix una visió estètica diferent i original que permet expressar amb major intensitat els somnis i les passions fruit de la personalitat de l'artista.

 

Diumenge 26 de maig 12.00 hrs.

 

- Exposicions anteriors -

- Isabel Bernal -

"Vaig comenzar a pintar als 15 anys de manera autodidacta, després he pasat per varis tallers de pintura, amb la pintora Teresa Llacer de l’escola Sant Vicenç de Barcelona, amb l’Agustina Sobrino de Reus però sempre m’ha agradat seguir el meu estil.

 

He creat taller propi a Mont-roig per tal d’apropar l’art als nens i nenes. He participat amb nombroses exposicions tant individuals com col.lectives".

 

Propera inauguració: "Dones i Flors" Expo de Isabel Bernal, diumenge 17 de març a les 12 del migdia. Còs del Bou 6

- Oleksandr Prirva, Yaroslava Yadvychuk i Sergeí Voínovski-

Oleksandr Prirva, va néixer en 1984 en Sumy. Va rebre la seva educació artística a l'Escola Superior de Cultura i Art de Sumy. Llorejat del festival Crystal Dzherela "Per l'encertada visió de trets tragicòmics de la vida" en 1998. Membre del grup punk ValyaKotik, fundat en 2001, des de 2006 viu i treballa a Kíev. Compromès en pràctiques artístiques interdisciplinàries, des de llavors treballa com a decorador, estudia disseny d'interiors en l'estudi de Mykola Hulyk i treballa com a dissenyador de producció per a cinema i televisió. En 2012, va continuar els seus estudis en el Curs d'Art Contemporani de la Fundació Mètode de Kíev. Participa en exposicions i projectes de recerca, com a il·lustrador dona suport a la creació de documentals. La seva residència a Catalunya des de 2022. Obligat de fugir del país natal per la guerra desencadenada per Rússia.
 
Yaroslava Yadvychuk, va néixer el 23 de març de 2006 a Odessa, Ucraïna, on des de primerenca edat va mostrar el seu interès per les arts. Durant la seva educació des de 2012 fins a 2023, va rebre una educació a l'Escola Batxillerat No. 9 d'Odessa, on es van establir les bases de la seva educació general. Paral·lelament a la seva educació general, Yaroslava assistia activament a l'Escola d'Art No. 4 d'Odessa i després se submergia en el procés creatiu a l'Escola d'Art "Art-Ra". Va demostrar el seu talent artístic en diverses exposicions a la regió d'Odessa, on va guanyar reconeixement i suport tant del públic com dels seus col·legues. Els esdeveniments a Ucraïna van afectar la vida de Yaroslava al febrer de 2022, quan Rússia va atacar Ucraïna. Per a evitar perills, es va veure obligada a mudar-se a Andorra. Allí, va continuar desenvolupant el seu art creatiu, assistint a l'escola d'art i participant en esdeveniments de la comunitat artística. En el juny de 2023, Yaroslava es va traslladar a Tarragona. El seu interès en les arts i el seu desenvolupament en aquesta àrea la van portar a la Universitat de Cracòvia, on des de setembre de 2023 estudia gràfics i multimèdia, treballant en la realització de les seves idees creatives i descobrint el seu potencial en el món de l'art contemporani.

 

Sergeí Voínovskí, va néixer el 03.08.1977. Va estudiar a l'escola d'art 5 anys després en el col·legi d'arts a Romania, la ciutat de Piatra Neamts després en l'acadèmia d'arts, la ciutat de Chisinau. Va restaurar quadres en esglésies de Moldàvia, Ucraïna i Xipre. Va participar en exposicions col·lectives al seu país d'origen, i tagzhe a Espanya. Actualment viu a Espanya, Catalunya.

- Antonio Rubiralta -

“Quan lʼunivers buit del meu espai per dibuixar sʼomple de les meves emocions, el meu art es defineix amb el clímax dʼuna explosió de línies i punts".

 

Nascut a Tarragona, tan aviat com vaig poder tenir un llapis, lʼart em va agafar. La meva formació va ser com a comercial. Amb cada nove etapa de la meva vida vaig tractar dʼarribar a “ser”, però sempre hi havia entrebancs, els que mʼenvoltaven no volien entendre-ho, somreien davant del meu esforç i la meva creativitat. Fins a arribar el 2012, quan en conèixer a Sandra Heuer, qui va començar a construir la meva creença en el meu art. Després de tres exposicions a Àustria, avui compleixo el somni de poder exposar-ho a la meva ciutat, Tarragona.

- Carmen Pi Virgili -

Carmen Pi Virgili: nascuda en 1956 a un petit poble del Camp de Tarragona, La Nou de Gaià, tot i que resideix des de la infantesa a Tarragona.


Va realitzar els seus estudis a l'Escola d'Art d'aquesta ciutat, on va tocar diverses tècniques pictòriques, com ara mural, oli, acrílica, pintura en cera, esgrafiat, carbonet i a tinta, finalment es va especialitzar en baix relleus i pa d'or. Una vegada finalitzats els seus estudis es va dedicar exclusivament al mi de la pintura sent membre de la Federació Sindical d'Artistes Plàstics de Catalunya.


En les seves obres busca expressar la seva pròpia sensibilitat artística, intentant fer entendre a l'espectador unes inquietuds que va somniar els seus propis sentiments i en el qual vol que les persones sensibles trobin una expressió sincera.

Xavier Aluja Guasch

En aquest moment, estem profundament emocionats de presentar en la nostra exposició actual l'obra del mestre Xavier Aluja. Aquesta mostra presenta una cuidada selecció de la seva profusa fascinant obra, un dels més importants pintors de la ciutat. L'exposició estarà disponible per a ser gaudida fins a finals de juliol.

Ets un artista buscant exhibir el teu talent?
Contacta'ns ara per a participar en les nostres pròximes exposicions!