Els nostres menús amb gust i aroma mexicans ancestrals

Vine a viure una experiència gastronòmica única i inolvidable!

- Descobreix els nostres menús -

- Vins locals i d’importació:

¡Una oferta única! -

En L'Adelita Gastrobar, oferim una curada selecció de vins d’importació que marida a la perfecció amb el gust mexicà. La nostra selecció inclou vins xilens i catalans (7 Magníficos), amb les seves característiques distintives pròpies. Cada glop et transportarà a les vinyes de Catalunya com al Vall Central de Chile. Podràs gaudir d’aquesta essència cultural amb cada ampolla. També oferim vins ecològics i vegans (Las Mulas Cabernet Sauvignon i Sauvignon Blanc). Tots de la Familia Torres Penedès i Torres Xile.

- Tequila amb denominació d’origen -

Per als amants dels licors de qualitat, a L’Adelita Gastrobar oferim autèntic tequila DO directament desde Mèxic, elaborat amb agave acuradament seleccionat, brindant un gust excepcional i distintiu. Gaudeix d’aquesta icònica beguda com si estiguessis en les terres mexicanes.

-  Mexcal y Rom cubà:

Sabor original en cada glop -

La nostra oferta de sabors mexicans de tequila i mezcal també inclou rom cubà i piscoxilè, destil·lats plens d'història i tradició. Cada glop de nostre et transportarà a Mèxic, Cuba o Xile; i et permetrà gaudir de l'esperit llatí en cada xarrup.

Descobreix l'harmonia dels nostres vins i el seu just maridatge amb el nostre sabor mexicà domèstic. Vine a L'Adelita Gastrobar a Tarragona gaudir de l'experiència completa!